/Jenjum Gadi, Insecta, пролет/лято 2013/ Всичко отнема време... Пчелите

...
  /Jenjum Gadi, Insecta, пролет/лято 2013/ Всичко отнема време... Пчелите
Коментари Харесай

Вдъхновения: Пчелите и какъв знак са те в нашите сънища

 1

 15    16

/Jenjum Gadi, Insecta, пролет/лято 2013/

 9

" Всичко лишава време... Пчелите би трябвало да се движат доста бързо, с цел да останат на едно място. " - Дейвид Фостър Уолъс

Какъв знак ни дават пчелите, появявайки се в нашите сънища?

Пчелите в сънищата са знак на триумф. Особено удобен е сънят, в който пчелите преследват ваше дете, това дава обещание повишаване на приходи и наставнически наслади.

Пчела видите ли да лети насън – дълго време ще се радвате положителни приходи и обилие. Ако ви ужили, обаче, ще търпите парични или материални загуби. Ако кацне върху вас, някой ще ви обиди или нарани. Ако я убиете, ще загубите другар или ще ви се изплъзне шанса. Рой пчели в съня е знак за скрити неприятели. Ако сънувате кошер на пчели, очаквайте предложение за добра работа. А в случай че в дома ви летят пчели, врагове ще употребяват нечестни способи, с цел да ви навредят.

 8Paris Fashion Week - Alexander McQueen Spring-Summer 2013    alexander-mcqueen-rtw-ss2013-runway-29 193621962345

/Paris Fashion Week - Alexander McQueen - пролет/лято 2013/

А осите?

Осата в вашия сън предизвестява за врагове, които ще се постараят да ви очернят. Ужилване от това насекомо е знак, че хората към вас ще ви завиждат и ще изпитват завист към вас. Възможна е появяването на сериозен противник в любовта. Убивате ли оси насън, значи ще надделеете и съумеете в някакво ваше начинание. Ако пъдите оси, ще страдате от мързелът си. Ято оси в сънят е знак за загуби.

/източник: Нов български съновник, книгоиздателска къща „ Труд ", София, 2000 /

 12

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР